Zlatan Ibrahimović proslavio 40. rođendan uz moćnu ženu djetinjstva

Proslavljeni nogometaš Zlatan Ibrahimović napunio je 40 godina, a okrugli rođendan proslavio je sa stilom u hotelu Hyatt u Milanu. Predstavio je novu nevjenčanu suprugu koja je od njega starija 11 godina, Helena.

U društvu bliskih ljudi, među kojima su bili i drugi poznati nogometaši, slavio je u hotelu u Milanu, gdje igra za istoimeni nogometni klub, a imao je i gošću iznenađenja Nadu Topčagić. O slavnoj Jugo ikoni piše cijeli svijet, zapravo svaka njena pjesma je hit za sebe.

Kada je ušetao u dvoranu hotela, pjevačica Nada Topčagić s pozornice mu je zapjevala svoj hit “Jutro je”, koji je Ibrahimoviću omiljena pjesma, a nogometaš nije mogao sakriti oduševljenje s lica.Nada je u Milano doputovala sa suprugom Zlatkom i na svojem je Instagramu objavila fotografije sa slavlja, a fotkala se i s Ibrahimovićevom 11 godina starijom nevjenčanom suprugom Helenom Seger, koju rijetko imamo priliku vidjeti.

Nada se na svojem Instagramu pohvalila da se na rođendanu družila i sa slavnim nogometašem Paulom Pogbom, i brojnim sportašima. Inače, Ibrahimović je u ožujku ove godine Nadu predstavio na popularnom talijanskom glazbenom festivalu Sanremo, na kojem je bio jedan od voditelja. Pri svakom njegovu izlasku na pozornicu u pozadini je svirala “Jutro je”, čime je jako obradovao pjevačicu, koja mu se za to sad uspjela odužiti.

Imperij, Instagram

Povezane vijesti