ATRAKTIVNA RUSKINJA KOJA PLIJENI PAŽNJU SVOJIM IZGLEDOM

Anyuta Rai je manekenka, blogerica i fitness influencer. Ona ima podršku bezbrojnih obožavaoca, koji je prate od samog početka. Njena karijera je započela kada je ona imala 18 godina, te je ubrzo počela sarađivati s poznatim fotografima u svom okruženju. Tokom godina, ona je svoju karijeru proširila, te je postala manekenka i blogerica o fitnessu i zdravom načinu života. Anyuta je nadahnula veliki broj ljudi svojim fotografijama.

Anyuta trenira tri do pet puta sedmično, osiguravajući tako održavanje fenomenalne figure za svoje fotografije. Njeni treninzi se sastoje od kardio treninga, ali i od treninga snage, te svaka vježba ima jedinstvenu ulogu u njenom fitness režimu.

Budući da često putuje, Anyuta nema uvijek pristup teretani. Ipak, to je ne sprječava da obavi solidan trening. Ona se trudi da radi treninge snage, gdje se njene vježbe sastoje on mnogo ponavljanja i setova kako bi postigla visok intenzitet. To joj omogućuje da oblikuje tijelo bez obzira na to gdje se nalazi.

Anyuta Rai nas uči važnosti rada na sebi. Iako je ona već izuzetno uspješna, uvijek nastoji raditi na sebi i postavljati nove ciljeve. Njen najveći uspjeh je kada pomogne drugima i na bilo koji način ih motiviše da postanu najbolja verzija sebe.

Pripremila: Imperij vrelina, Foto: instagram

Povezane vijesti